Skip to main content
AZM-LU
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Slovenščina ‎(sl)‎
  • You are not logged in. (Log in)

Gastronom hotelir strokovni moduli

  1. Home
  2. Courses
  3. Srednješolsko izobraževanje
  4. Srednje poklicno izobraževanje
  5. Gastronom hotelir strokovni moduli
ODPRTI KURIKULUM
M1 Osnove v gostinstvu SPI
M2 Komuniciranje in poslovanje SPI
M3 Priprava posameznih skupin jedi SPI
M4 Priprava rednih obrokov SPI
M5 Priprava izrednih obrokov SPI
M6 Postrežba pijač SPI
M7 Postrežba rednih obrokov SPI
M12 Slovenske narodne jedi SPI
M18 Slovenska vina SPI
OK Varstvo pri delu s higienskim minimumom
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • URLDomov

    • ForumNovice spletnih učilnic

    • Courses

      • Srednješolsko izobraževanje

        • Srednje poklicno izobraževanje

          • Splošni predmeti

          • Računalnikar strokovni moduli

          • Trgovec strokovni moduli

          • Gastronom hotelir strokovni moduli

            • OK GAS

            • M1 GH SPI

            • M2 GH SPI

            • M3 GH SPI

            • M4 GH SPI

            • M5 GH SPI

            • M6 GH SPI

            • M7 GH SPI

            • M12 GH SPI

            • M18 GH SPI

            • OK HMVD

        • Srednje strokovno izobraževanje

        • Poklicno tehniško izobraževanje

        • Poklicni tečaji

        • Info

      • Teden vseživljenjskega učenja

      • Usposabljanja in izpopolnjevanja

      • Računalniška izobraževanja

      • Splošno neformalno izobraževanje odraslih

      • Dvig ravni pismenosti

      • Razno

      • Spletna zbornica

You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenščina ‎(sl)‎
Data retention summary
Get the mobile app