Skip to main content
AZM-LU
English (en)
English (en)
Slovenščina (sl)
You are not logged in. (
Log in
)
Gastronom hotelir strokovni moduli
Home
Courses
Srednješolsko izobraževanje
Srednje poklicno izobraževanje
Gastronom hotelir strokovni moduli
Course categories:
Srednješolsko izobraževanje
Srednješolsko izobraževanje / Srednje poklicno izobraževanje
Srednješolsko izobraževanje / Srednje poklicno izobraževanje / Splošni predmeti
Srednješolsko izobraževanje / Srednje poklicno izobraževanje / Računalnikar strokovni moduli
Srednješolsko izobraževanje / Srednje poklicno izobraževanje / Trgovec strokovni moduli
Srednješolsko izobraževanje / Srednje poklicno izobraževanje / Gastronom hotelir strokovni moduli
Srednješolsko izobraževanje / Srednje strokovno izobraževanje
Srednješolsko izobraževanje / Srednje strokovno izobraževanje / Splošni predmeti
Srednješolsko izobraževanje / Srednje strokovno izobraževanje / Ekonomski tehnik strokovni moduli
Srednješolsko izobraževanje / Srednje strokovno izobraževanje / Logistični tehnik strokovni moduli
Srednješolsko izobraževanje / Srednje strokovno izobraževanje / Predšolska vzgoja strokovni moduli
Srednješolsko izobraževanje / Srednje strokovno izobraževanje / Gastronomsko-tursitični tehnik strokovni moduli
Srednješolsko izobraževanje / Poklicno tehniško izobraževanje
Srednješolsko izobraževanje / Poklicno tehniško izobraževanje / Splošni predmeti
Srednješolsko izobraževanje / Poklicno tehniško izobraževanje / Ekonomski tehnik strokovni moduli
Srednješolsko izobraževanje / Poklicni tečaji
Srednješolsko izobraževanje / Poklicni tečaji / Predšolska vzgoja strokovni moduli
Teden vseživljenjskega učenja
Usposabljanja in izpopolnjevanja
Računalniška izobraževanja
Splošno neformalno izobraževanje odraslih
Dvig ravni pismenosti
Razno
Razno / Peskovniki
Spletna zbornica
Search courses
Go
ODPRTI KURIKULUM
M1 Osnove v gostinstvu SPI
M2 Komuniciranje in poslovanje SPI
M3 Priprava posameznih skupin jedi SPI
M4 Priprava rednih obrokov SPI
M5 Priprava izrednih obrokov SPI
M6 Postrežba pijač SPI
M7 Postrežba rednih obrokov SPI
M12 Slovenske narodne jedi SPI
M18 Slovenska vina SPI
OK Varstvo pri delu s higienskim minimumom